Se dokumentar: Samlet på klitoriser – slik ble han avslørt

UTENRIKS

Den danske våpenhandleren Peter Frederiksen blir arrestert i Sør-Afrika når politiet finner 21 klitoriser i fryseren hans, og så blir flere av hans groteske ugjerninger avslørt. Men like før han blir tatt, inviterer Frederiksen to landsmenn hjem til seg for et intervju.

Betalt innhold
Publisert: Oppdatert: 04.09.18 15:02

De to danske journalistene Helle Maj og Jørgen Stjerneklar, som bor og jobber i Sør-Afrika, følger etterforskningen tett når politiet ruller opp saken mot Peter Frederiksen. Det viser seg raskt at funnene i fryseren bare er toppen av isfjellet. En dramatisk historie vokser frem, som fører til tiltaler om pedofili og medvirkning til drap, funn av en omskjæringsvideo og anklager om rasisme. I denne dokumentaren får du hele historien fra innsiden.

VG har kun rettigheter til å vise «The Circumciser» i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se filmen hvis du befinner deg i utlandet. Filmen har aldersgrense 12 år.

Se flere dokumentarer her.

Gi oss tilbakemelding på denne artikkelen.Gi tilbakemelding!Gi tilbakemelding!

Vinn Gull i VG+

Dagens kode: GULL525

Send SMS med koden til 2424. Tjenesten koster 1 kr.

Ved å delta i konkurransen samtykker du til at vi kan kontakte deg på SMS med relevant informasjon om konkurransen «Finn Gull i VG». Les mer om konkurransen her »

Her kan du lese mer om