Bortført fra soverommet

NEW YORK (VG) Midt på natten tok den ukjente mannen i hvit hatt seg inn gjennom vinduet i eneboligen. Han fant barnerommet der familiens jenter på ni og fjorten år lå og sov.

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

14-åringen var iført pyjamas da hun ble tatt fra sitt hjem i Federal Heights i Salt Lake City. Kidnapperen truet samtidig den ni år gamle lillesøsteren med at han ville skade søsteren hvis hun sa ifra.


Faren kollapset

Av frykt for den væpnede mannens trusler torde ikke lillesøster alarmere foreldrene før det hadde gått flere timer.

Kidnappingen fant sted onsdag mellom kl. 01 og 02. 1200 frivillige har de siste dagene lett etter jenta sammen med store politistyrker. I går kollapset jentas far, Ed Smart, av utmattelse og ble innlagt på sykehus. Han har nesten ikke sovet siden datteren forsvant.

Kidnapperen brukte ikke Elizabeths navn, og han lot ikke til å kjenne huset han brøt seg inn i. Ingen naboer så noe mistenkelig, men politiet har mottatt mer enn 1000 tips og saken har fått stor oppmerksomhet i USA.

I går fortsatte letingen i Emigration Canyon etter at en mistenkelig mann i hvit skjorte og hvit hatt ble observert der torsdag kveld. Det minnet om beskrivelsen av kidnapperens klær, og det virket som om mannen forsøkte å viske ut fotspor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder