SAMLIVSBRUDD: Den tidligere visepresidentkandidaten skal skilles.

SAMLIVSBRUDD: Den tidligere visepresidentkandidaten skal skilles. Foto: Tami Chappell / Reuters

Sarah Palin skilles

Todd Palin har søkt om skilsmisse fra den tidligere guvernøren av Alaska og republikanernes visepresidentkandidat fra 2008.

Det skjer etter 31 års ekteskap, skriver CNN.

I dokumentet hvor han ber om skilsmisse skal det stå at de ikke lenger ser det som mulig å leve sammen som ektefeller. Dokumentet ble levert til domstolen i Anchorage i Alaska fredag.

I tillegg vil skilsmissen føre til en barnefordelingssak for deres yngste barn på 11 år, noe som skal være normalt i delstaten Alaska.

Sarah Palin ble først ordentlig kjent da John McCain valgte henne som visepresidentkandidat i 2008-valgkampen, hvor Barack Obama og demokratene til slutt kom ut som vinnerne.

I 2015 sa hun at hun vurderte å prøve å bli president, men trakk seg på dette senere.

VISEPRESIDENTKANDIDAT: John McCain valgte Palin som sin visepresident da han gikk for å bli president i 2008. Foto: Joshua Lott / X01971

les også

Sarah Palin gjør narr av Hillary Clinton under Trump-besøk

Den tidligere Alaska-guvernøren har tidligere vært svært fremtredende i mediene, både på godt og vondt. I 2018 ble hun blant annet lurt av den britiske komikeren Sacha Baron Cohen som er kjent for figurer som Ali G, Borat, Bruno og diktatoren Admiral General Aladeen.

Den gang ble hun forbannet etter at komikeren hadde kledd seg ut og som en militærveteran i rullestol og ifølge Palin ha stilt henne spørsmål fulle av sarkasme og mangel på respekt.

Hun var også blant dem som støttet president Donald Trump før valget. Det kunngjorde hun på nyåret 2016, da hun og Trump gikk sammen på scenen i Iowa.

Hun valgte å støtte den sittende presidenten da meningsmålingene var på hans side i det republikanske nominasjonsvalget.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder