FORNØYD: Kysset mellom Barbara Tatge og den ukjente mannen ble fotografert av en av mannens venner og sendt videre til Tatges datter. Foto:PRIVAT,AP

Kysset fremmed mann – fikk brev fra kona hans

I flere uker har Barbara Tatge lett etter mannen hun kysset
under Boston maraton. Nå har mannens kone tatt bladet fra munnen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Tatge løp 20. april det svært populære maratonet i Boston, og hadde fått med en ekstra utfordring på veien. Hennes datter hadde bedt henne om å kysse en tilfeldig, pen mann mens hun løp gjennom småbyen Wellesley, skriver AP.

Vanligvis er det kvinnelige studenter fra Wellesley College som på løpsdagen tilbyr deltakerne kyss underveis, men Tatge valgte å snu det hele på hodet.

Tatge tok utfordringen på strak arm og kysset en ukjent mann på munnen. Mannens venn tok et bilde av det hele og sendte det til datteren Paige Tatge som bevis.

Etter maratonkysset prøvde datteren så å finne ut hvem den mystiske, capskledde mannen var gjennom sosiale medier. Det endte med at moren fikk mye oppmerksomhet i lokale medier, og ble blant annet tilbudt å være gjest på en rekke TV-programmer.

LES OGSÅ: Frida (6) fikk tilbake kosekaninen etter VG-etterlysning

Kona svarte

Søndag kom svaret, skriver lokalavisen The Townsman. Men det var ikke mannen som lot seg høre fra – det var mannens kone.

– Jeg ble ganske overrasket da jeg så saken på nyhetene. Jeg er ikke sint, men våre venner har hatt det veldig mye moro med dette. Jeg har virkelig satt pris på å se hvordan de har ertet mannen min, skriver kvinnen i brevet til lokalavisen.

Hun sier at hun – og mannen – ønsker å forbli anonyme.

– Selv om dette svaret kanskje ikke er det dere hadde håpet på, syns jeg det spontane, tullete øyeblikket i Wellesley viser moroen, energien og ånden som kjennetegner Boston maraton. Jeg beundrer ditt mot og ønsker deg lykke til i fremtidige maratonløp, skriver kvinnen.

LES OGSÅ: Fant kidnappet datter etter 17 år

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

OVER STREKEN: Under årets Boston maraton var det også flere romantiske innslag. Her bærer Ross Cockerham sin fremtidige kone over målstreken etter at begge hadde fullført løpet. Paret giftet seg noen dager etter maratonet 20. april. Foto:Elise Amendola,AP

Skrev brev tilbake

Tatge selv sier til lokalavisen at hun håper medieoppmerksomheten ikke har vært ubehagelig for ekteparet.

– Jeg godtok min datters godhjertede utfordring om å snu rundt på den vanlige Wellesley-tradisjonen, og en hyggelig mann sa ja til et kyss og et foto. Men i fremtiden vil jeg forsøke kun å kysse single menn, sier Tatge til The Townsman.

Hun sier til AP at hun skrev et brev tilbake til kona dagen etter å ha fått svar.

– Brevet jeg fikk var hyggelig og godhjertet. Hun tåler en spøk, og han er heldig som er gift med en kvinne som henne, sier hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder