ÅRETS DRONEBILDE: Franske Florian Ledoux fanget et bilde av en isbjørn som svømmer gjennom frosset vann og isflak i den kanadiske byen Nunavut. Bildet vant den gjeveste prisen.

Verdens beste dronebilder er kåret

Mer enn 4400 fotografier ble sendt inn fra hele verden i den nyoppstartede fotokonkurransen «The Drone Awards». Se vinnerbildene her.

Publisert:

The 2018 Drone Awards har kårets verdens beste luftfotografier tatt det siste året. Både amatører og profesjonelle fotografer fra 101 land har sendt inn i seks ulike kategorier i fotokonkurransen.

Vinnerbildet

Førsteprisen gikk til den franske fotografen Florian Ledoux, som fanget et bilde av isbjørn mens den tar seg gjennom to isflak ved den kanadiske byen Nunavut.

– Jeg tror disse bildene bidrar til å observere og dokumentere deres oppførsel fra en ny innfallsvinkel, forteller Ledoux på nettsidene til kåringen.

Han håper bildene vil føre til flere naturreservater i pol-områdene.

Se bildene fra de resterende kategoriene her:

Natur

ANTIKK: Mada’in Saleh i Saudia-Arabia daterer tilbake til første århundre etter kristus.

Urban

KAOS: En tidlig morning på en av Bogotas markeder. Et kaos av menensker, biler, frukt og grønnsaker skaper en mosaikk av farger og tekstur.

Villmark

BESKYTTENDE KROKODILLEPAPPA: Blant Gharial-krokodillene er det vanlig at hannkjønnet tar hovedansvaret for å beskytte krokodillebabyene. Bildet av krokodillene er fra et naturreservat i India.

Abstrakt

DENDRITTER: Et tre fotogarfert fra lufta på vinterstid.

Mennesker

PILGRIMSFERD: Tusenvis av pilgrimer sett ovenfra.

Sport

FØRSTEPRIS: Skøytister på naturlig is under konkurransen «Open Dutch Championships marathon» i Østerikke.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder