NYE UTFALL: Donald Trump har gjennom hele sin kampanje fått massiv oppmerksomhet rundt personangrepene han har rettet mot sine motkandidater.
NYE UTFALL: Donald Trump har gjennom hele sin kampanje fått massiv oppmerksomhet rundt personangrepene han har rettet mot sine motkandidater. Foto: Richard Shiro , Ap

Trump bruker Lewinsky-skandalen mot Hillary

UTENRIKS

Donald Trump bruker Monica Lewinsky-saken til å bakvaske sin politiske motstander, Hillary Clinton, på Instagram.

  • NTB
Publisert:

I en videomontasje på Instagram vises et bilde av Bill Clinton med den daværende 25 år gamle Det hvite hus-praktikanten, som Hillarys mann hadde et forhold med på slutten av 90-tallet.

Et annet bilde viser en tabloidforside med Bill Clinton og overskriften «Løgner, løgner», etter at den daværende presidenten innrømmet at han hadde hatt et upassende utenomekteskapelig forhold.

Det hele er akkompagnert av Hillary Clintons tale, hvor hun proklamerer at «Kvinners rettigheter er menneskerettigheter og menneskerettigheter er kvinners rettigheter – en gang for alle».

Artikkelen fortsetter under bildet

Videoen viser også Hillary Clinton stående ved siden av Anthony Wiener, som falt i unåde etter en omfattende «sexting»-skandale, og Bill Cosby, som er saksøkt av flere kvinner for overgrep.

Les ekspertenes dom: Nei, Trump blir ikke president!

Det hele avsluttes med enda mer ironi, og erklærer Clinton «en sann forsvarer av kvinners rettigheter».

Trump har helt siden han lanserte sitt kandidatur vært svært aggressiv overfor sine motstandere - også i eget parti. Hardest har det gått ut over Jeb Bush, men også andre partifeller har fått sitt pass påskrevet av den egenrådige og svært kontroversielle Trump.

Til tross for dette - eller på grunn av det - har eiendomsmagnaten og TV-stjernen ligget stabilt på toppen av meningsmålingene på republikansk side det siste halve året.

Her kan du lese mer om