Delt av titusener: Hvem er moren?

«Mor, tvilling og meg» skrev Kaylan Mahomes på bildet hun la ut på Twitter.  Så klikket det for internett.

  • Cathrine Ekehaug
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

For se på bildet: Klarer du se hvem som er moren av disse tre? Ikke det? Du er ikke alene. Flere tusen har lurt den siste uken. Om du er blant dem som ikke har kommet til bunns i mysteriet, er det nå opprettet en Instagram-konto med et hint om hvem som er hvem.

Husker du: Hvilken farge har denne kjolen?

Det hele startet med en tweet den 28. januar i år. 17 år gamle Kaylan Mahomes fra Indianapolis la ut et bilde av seg selv, tvillingsøsteren og moren i en bil.

Siden den gang har det blitt re-tweeted mer enn 19 000 ganger og likt av over 30 000, og det stiger fortsatt. Alle stiller seg spørsmålet: Hvem er moren?

Bildet i toppen er hentet fra Instagram-kontoen jentene opprettet i går i bildets ære, etter at det gikk viralt. Kontoen har de kalt, hendig nok, «momtwinandme», altså mor tvilling og meg.

Mom, twin & me.❤️ https://t.co/2l5QEfYX1f

Les også: Josefine (27) hylles etter at hun la ut undertøysbilde på Facebook

På denne kontoen har de nå postet en video som viser en kvinne som holder et kamera mens de tre poserer for et bilde. Da en av dem skjønner at de faktisk blir filmet, og ikke tatt bilde av, bryter de ut i latter.

Under videoen står det: «Når moren din tror det er et bilde... lol. #hvemermoren». Dermed er det grunn til å tro at kvinnen i dongeriskjorten er moren. Dersom man ser på det første bildet igjen, ligner hun mest på kvinnen i blazeren.

Men det er neimen ikke enkelt.

When your mom thinks it's a picture..lol #whosthemom ?🤔

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder