Hovedinnhold

Demi Lovato (24) feirer fem år uten alkohol: – Føler meg ydmyk og glad

<p>Endelig fri: Alkohol og narkotika var en del av hverdagen for superstjernen Demi Lovato (24), men nå markerer hun fem år uten. </p>

Endelig fri: Alkohol og narkotika var en del av hverdagen for superstjernen Demi Lovato (24), men nå markerer hun fem år uten. 

Foto: Jordan Strauss, AP
Det feirer hun med en følelsesladet tekst på Instagram.

Denne saken handler om:

Popstjernen (24), som opprinnelig heter Demetria Devonne, har vært edru i 1827 dager, skriver Motto. Det markerer hun, onsdag 15. mars, med en post på Instagram. 

Under bildet skriver Lovato: «Så takknemlig. Det har vært litt av en reise. Mange oppturer og nedturer. Så mange ganger jeg ønsket å falle tilbake, men satt på hendene mine og ba gud om å lette avhengigheten. Jeg er så stolt av meg selv men jeg kunne ikke gjor det uten min høyere makt (Gud), min familie, venner og alle andre som støttet meg. Føler meg ydmyk og glad i dag. Takk for at dere blir ved min side og tror på meg.»

Les også: Jo da, det er Demi Lovato

Spiseforstyrrelser og bipolar lidelse

Den amerikanske superstjernen har i løpet av sitt unge liv slitt med både spiseforstyrrelser og bipolar lidelse.

I 2012 snakket Lovato om avhenigheten sin et åpenhjertig intervju med bladet Seventeen: 

– Jeg skal ikke lyve. Jeg selvmediniserte meg selv. Jeg drakk og brukte dop, slik mange tenåringer gjør for å døyve smerten. 

Les også: Demi Lovato blir latterliggjort på sosiale medier

Hun har tidligere fortalt at hun måtte slutte på skolen på grunn av mobbing.

– Det var mer verbal mobbing enn fysisk, men det verbale gir faktisk flere arr enn noe annet. Jeg måtte forlate skolen fordi jeg ikke klarte å takle det, sa hun til AP i 2009.

Lovato er for tiden aktuell med filmen «Smurfs: The Lost Village».

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks