Hovedinnhold

Popstjerne frykter for familien

BEKYMRET: Sangeren Katie Melua er bekymret for hennes familie som befinner seg i Georgia. Foto: AFP
BEKYMRET: Sangeren Katie Melua er bekymret for hennes familie som befinner seg i Georgia. Foto: AFP
(VG Nett) Sangeren Katie Melua (24) er bekymret for familien som bor i Georgia.

Denne saken handler om:

Melua ringte sin mor Tamari, etter at kampene mellom de russiske og georgiske styrkene brøt ut i Sør- Ossetia provinsen.

Etter planen skulle Melua besøke familien sin i den sør- vestlige asiatiske republikken om kort tid, og til tross for urolighetene vil sangeren fortsatt forsøke å dra over til familien, skriver Mirror.

- Jeg håper at konflikten løser seg snart. Hvem har noen gang klart å løse noe med krig?

- For øyeblikket ser det ut som det foregår en propagandakrig mellom partene, hvor begge parter vil vise hvor store våpen de har, fortsetter stjernen.

En talskvinne for sangeren sier at Melua er bekymret for sin mor og bror. Men de befinner seg ikke i de mest utsatte områdene. De fleste av hennes slektninger bor i Tbilsi, som ligger runt 160 kilometer fra Sør-Ossetia.

- Moren til Katie fortalte at alle menn over 18 år har blitt kalt inn til tjeneste. Hennes bror er under denne alderen, men det er mulig hennes onkel må krige, sier talskvinnen.

Katie Melua turneer for tiden i Tyskland. Hun ble født i Georgia og bodde der til hun var åtte. Senere flyttet hun til England.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks