Hovedinnhold

President Sarkozy trener opp «skrukken»

Skal få fart på sexlivet

I FORM: Nicolas Darkozy skal ha tatt av fire kilo på to måneder. Foto: AFP
I FORM: Nicolas Darkozy skal ha tatt av fire kilo på to måneder. Foto: AFP
PARIS (VG) Som Nicolas Sarkozys personlige trener har Julie Imperiali (26) lagt opp et treningsopplegg som skal få ham ned i vekt og opp i sengen.

Denne saken handler om:

I et intervju med britiske The Times forteller hun om sitt noe utradisjonelle program som blant annet legger stor vekt på å trene opp perineum - området mellom anus og kjønnsorganet.

Ved å trene denne delen av kroppen - som Harald Eia viste frem i TV-suksessen Åpen Post under benevnelsen «Skrukken» - hevder hun at man får en rekke positive resultater.

- Det forbedrer kroppsholdningen og tankevirksomheten, ettersom dette på mange måter er gulvet i kroppen. Men det er også svært viktig for sexlivet. Et godt perineum hos en mann er viktig for seksuelle relasjoner. Mange som sliter med for tidlig sædavgang, kan skylde på at de er for dårlig trent i dette området. Tidligere har dette vært tabu, og noe som har vært forbeholdt gravide kvinner, men slik trening er avgjørende for kroppen, sier hun.

Se Eias «Skrukken»-stunt på Youtube!
(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

Julie Imperiali, som også har Sarkozys kone Carla Bruni på kundelisten, forteller at hun har jevnlige treningsrunder med presidenten i hagen utenfor Elyséepalasset i Paris. Hvorvidt det har gitt resultater for sexlivet til presidenten og Carla Bruni, som tidligere har hatt et forhold til blant annet Mick Jagger, sier hun ingenting om, men det skal ha ført den franske presidenten kraftig ned i vekt.

Alltid motivert

Hun forteller at hun på to måneder har klart å slanke av Sarkozy fire kilo, noe som har fått ham ned to buksestørrelser.

- Han er en drøm å trene. Alltid beredt og motivert. Vi løper i opp til tre kvarter, før vi trener de aktuelle musklene. Han snakker aldri noe om jobben, men trenger å koble ut. Vi snakker om alt og ingenting, noen ganger intime ting, sier Imperiali til The Times.

Til VG forteller Imperiali at hun angrer på at hun snakket så åpent om treningen med Sarkozy.

- Det har blitt så mye styr at vi har bestemt oss for ikke å gi noen intervjuer på noen måneder, sier hun til VG.

«Skrukkens far»

Harald Eia sier til VG at han håper «Skrukken» kan forbli et tabuområde også i fremtiden.

- Vårt innslag startet med at jeg satt i en bil og lurte på hva dette området var til. Jeg trodde ikke at det hadde noen funksjon, og at det bare var snakk om bindevev.

- Når det nå kommer frem igjen, så måtte det jo være i Frankrike, sier Eia til VG.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks