Hovedinnhold

Bikkjeburger til VM-fansen

Bikkjeslagsmålet om hundekjøtt under fotball-VM når nye høyder: nå vil restauranter i Sør-Korea tilby gratis lekkerbiskener til tilreisende fans.

Denne saken handler om:

Tanken er å innvie de vestlige fotballtilreisende  i de koreanske tradisjonene når det gjelder delikatesser  laget av hundekjøtt.
Tanken er å innvie de vestlige fotballtilreisende i de koreanske tradisjonene når det gjelder delikatesser laget av hundekjøtt.


- Hundekjøtt er i like stor grad en del av den sørkoreanske matkulturen som hestekjøtt, duer og snegler er det i andre land, heter det.

Presidenten i FIFA, Sepp Blatter, har sendt et brev til lederen for VM-komiteen i Sør-Korea, Chung Moon-joon, der han ber dem om å rydde opp i kaoset omkring hundekjøttet.

Fotball-VM starter 31. mai. Det er ventet at dyrevernorganisasjoner vil aksjonere.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks