Hovedinnhold

Jente (3 mnd) døde

Foreldre gav spedbarn vodka

(VG Nett) Amerikanske myndigheter etterlyser et foreldrepar som skal ha forårsaket sin datters død i fjor. De to skal ha gitt jenta vodka for å få henne til å slutte å gråte.
Markeisha Dantus døde i 2004, men foreldrene ble ikke siktet før forrige måned. Nå er de sporløst forsvunnet.

Paret, Mackenson Dantus og Mardala Derival, er etterlyst og siktet for drap. Myndighetene sier de tror paret fortsatt oppholder seg i Florida. De to er immigranter fra Haiti.

Det var 14. februar i fjor at faren til 3 måneder gamle Markeisha ringte politiets nødnummer og fortalte at han ikke fikk kontakt med datteren. Babyen døde på stedet.

Til politiet innrømmet paret at de i en måneds tid hadde gitt Markeisha en blanding av vann, sukker og vodka for å få henne til å sove.

- Det siste du forventer er at et 3 måneder gammelt barn skal dø av alkoholforgiftning, sier kriminalbetjent Katherine Collins til nyhetsbyrået AP.

Myndighetene sier alkoholmengdene jenta hadde fått var ekstreme.

Obduksjonsrapporten etter lille Markeishas død viste at hun hadde en alkoholandel i blodet på 4,7 promille.

Leger anslår at det tilsvarer promillen et voksent menneske ville fått etter å ha drukket 18 øl.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks