Hovedinnhold

Far mistenkt for å ha drept sine tre barn

OPPRØRT: En politimann vokter huset hvor familien Fuller bodde. Flere naboer har gått forbi huset, oppløst i tårer. Foto: Pa Photos
OPPRØRT: En politimann vokter huset hvor familien Fuller bodde. Flere naboer har gått forbi huset, oppløst i tårer. Foto: Pa Photos
LONDON (VG) En far er mistenkt for å ha knivstukket sine tre barn før han selv kastet seg utfor en klippe i et naturreservat.

Britisk politi etterforsker nå fire dødsfall de anser som et resultat av «en tragisk familiesituasjon».

Ceri Fuller (35), sønnen Sam (12) og døtrene Becka (10) og Charlotte (6) ble meldt savnet torsdag, etter at barna ikke møtte opp på skolen. Fuller møtte heller ikke opp på jobben i Lydney i Glouchestershire.

Mandag ble kroppene deres funnet i naturreservatet Poles Coppice, omtrent 13 mil fra hjemmet deres. Politiet har også funnet en kniv i skogen like ved funnstedet, som ifølge The Daily Telegraph antas å være drapsvåpenet for barna. Den skal nå gjennom rettsmedisinske tester, mens søket i området fortsetter.

The Daily Mail hevder at barna skal være knivstukket, noe politiet ikke har kommentert. Faren skal ha kastet seg utfor et 25 meter høyt stup, og alle kroppene ble funnet i bunnen av stupet. Det antas at de har vært døde siden dagen de forsvant.
Etterforskningsleder Neil Jamieson ved West Mercia Police, sier til The Times at dødsfallene ser ut til å være et resultat av «en tragisk familiesituasjon».

- Jeg kan bekrefte at vi gjennomfører en drapsetterforskning og at vi på nåværende tidspunkt ikke ser etter andre involvert i hendelsen. Ingen av de fire kroppene lå mer enn 30-35 meter fra hverandre. Vi kommenterer ikke om et våpen skal være brukt, sier han til avisen.

Obduksjonene startet i går, og politiet har allerede fått inn mange vitneobservasjoner av Fullers kjøretøy. De samler også inn overvåkningsvideoer i området for å få en oversikt over Fullers bevegelser.

Barnas mor, Ruth Fuller, er varslet. Hun ble ifølge Daily Mail sett vandrende rastløs fram og tilbake utenfor huset dagen mannen og barna forsvant. Britiske medier melder også at hun dagen før mannen forsvant med barna, skal ha postet på Facebook at midtlivskrisen endelig var over og at «bare noen få, sprø ting er gjort».

En nabo av Ceri Fuller beskriver ham til The Daily Telegraph som stille og reservert. Paret giftet seg i august 2009, og skal ha bodd et års tid i nåværende bolig. Flere naboer hevder familien holdt seg for seg selv.


Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks