Hovedinnhold

Yoda (14) er «verdens styggeste hund»

- Trodde først hun var en rotte

(VG Nett) Den lange tungen og de nesten hårløse beina gjorde at 14 måneder gamle Yoda ble kåret til verdens styggeste hund.

Denne saken handler om:

Den lille blandingshunden vant den heller tvilsomme tittelen under kåringen av verdens styggeste hund i California i USA i går, skriver AP.

Yoda, som er en blanding av chinese crested og chihuahua veier bare 900 gram. Da eieren først fant henne bak en leiegård, trodde hun hunden var en rotte.

Dette er 23. gangen verdens styggeste hund blir kåret på Sonoma Marin Fair i den amerikanske delstaten. Den kinesiske hunderasen pleier å komme ganske høyt oppe på pallen i slike konkurranser.

Nakne hunder

Tidligere har den kinesiske nakenhunden Miss Ellie blitt kåret til verdens styggeste - men hun døde i juni 2010. Noen skjønnhetsdronning var heller ikke den hårløse hunden Sam, som tok sitt siste åndedrag i 2005.

I Norge ble blandingshunden Pepsi landskjent da VG Nett-leserne og en fagjury kåret henne til Norges styggeste i fjor.

Her kan du se konkurransens norske finalister.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks