Hovedinnhold

Hund gikk amok - angrep tre biler

En aggressiv hund som angrep og punkterte dekk på tre politikjøretøy i Auckland i New Zealand, ble endelig fakket, sier politiet søndag.

Denne saken handler om:

En stor, svart hund som tydelig ble svært opphisset av en politimanns tilstedeværelse, gikk til angrep på politibilen og punkterte et av dekkene med bare tennene, forteller politiet i Auckland.

Etter å ha kjørt av gårde for å få fikset dekket, dro politimannen tilbake - og hunden angrep igjen. For andre gang klarte hunden å bite hull i et av dekkene.

En annen politibetjent som kjørte til stedet for å hjelpe til, fikk heller ingen hjertelig velkomst av den sinte hunden. Nok et dekk ble angrepet og punktert.

Og heller ikke dyrepolitiet som håpet å få kontroll på dyret, ble skånet da hunden tok et jafs av et av dekkene.

Hunden rømte fra de tre politimennene, men ble senere sporet opp og pågrepet. Det er ifølge nyhetsbyrået DPA usikkert hva framtiden bringer for gjerningsdyret.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks