Hovedinnhold

Siktet for trippeldrap i John Lennons tidligere hjem

<p>TRE FUNNET DREPT: I denne bygningen, hvor John Lennon og eks-kona bodde på 60-tallet, ble en kvinne og to barn funnet drept tirsdag. </p>

TRE FUNNET DREPT: I denne bygningen, hvor John Lennon og eks-kona bodde på 60-tallet, ble en kvinne og to barn funnet drept tirsdag. 

Foto: Eleanor Barlow, PA
En mann er siktet for drap etter at en kvinne og to barn ble funnet drept i Liverpool.

Denne saken handler om:

En leilighet som var bebodd av The Beatles-vokalist John Lennon og eks-kona Cynthia, skal være åstedet for tre drap, ifølge Sky News.

Tirsdag kveld rykket politiet ut etter flere bekymringsmeldinger fra naboer om beboerne i leiligheten, som ligger i bydelen Toxteth i Liverpool. Gaten utenfor ble sperret av i flere timer av frykt for gasslekkasje, forteller lokalavisen Liverpool Echo. 

Det viste seg senere at det ikke var tilfelle, men det gjøres tester på et stoff som er funnet inne i leiligheten. 

En 30 år gammel mann møter fredag i retten. Han ble først tatt med til sykehuset etter å ha fått et illebefinnende på åstedet. 

Han ble deretter skrevet ut, og tatt med til politistasjonen for avhør. 

Aktor i saken, David Jones, opplyser til Sky News at Mereyside-politiet har siktet den 30 år gamle mannen for å ha drept de tre ofrene. Dødsårsaken er ikke offentliggjort.

På tidlig 60-tallet bodde John Lennon i leiligheten med sin tidligere kone, Cynthia. Den var eid av Beatles-manager Brian Epstein. 

<p>BODDE I LEILIGHETEN: Leiligheten i Liverpool var eid av Beatles-manager Brian Epstein, og John Lennon og eks-kona Cynthia bodde der på 60-tallet. </p>

BODDE I LEILIGHETEN: Leiligheten i Liverpool var eid av Beatles-manager Brian Epstein, og John Lennon og eks-kona Cynthia bodde der på 60-tallet. 

Foto: Evening Standard, Getty Images

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks