Hovedinnhold

Buss-kapring endte i døden

(VG Nett) Med en pistol mot hodet måtte bussjåføren råkjøre gjennom rush-trafikken i Los Angeles.
Dramaet i LA onsdag var som tatt ut av spillefimen «Speed» med Sandra Bullock:
Dramaet i LA onsdag var som tatt ut av spillefimen «Speed» med Sandra Bullock:


Mannen forsøkte å rømme fra politiet og hoppet på en rutebuss midt i rushtrafikken i den ameerikanske storbyen. Med en pistol mot hodet måtte den kvinnelige bussjåføren gi full gass med politiet på slep. Etter noen kvartalers vill kjøring endte det fryktelig galt:

Stakk av igjen

Bussen kolliderte med en mini-van og kjørte deretter inne i en varebil som stod parkert langs veien. En ble drept og syv skadet i krasjet. Men den desperate kaprereren ga seg ikke så lett: Han hoppet uit av bussen og sprang opp en sidegate med politiet på slep.

Tatt

Og mens politiet skjøt mort busskapreren, forsøkte han å tilrane seg enda en bil for å slippe unna. Men før han kom så langt ble han lagt i bakken og overmannet av fire-fem politifolk..

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks