Hovedinnhold

Styrtet i døden på vei til sitt eget bryllup

Bruden Rosemere do Nascimento Silvo ville ankomme sitt eget bryllup i helikopter. Hun nådde aldri frem.

Denne saken handler om:

Den hjerteskjærende videoen viser den brasilianske bruden og hennes følge, som styrter i døden bare minutter før hun skal ankomme sitt eget bryllup i desember i fjor.

Bildene fra den tragiske helikopterturen er nå blitt frigitt i forbindelse med den pågående etterforskningen av ulykken. 

Politiet i Sao Paolo etterforsker saken sammen med luftfartspesialister i landet. Foreløpige undersøkelser indikerer at helikopteret kan ha truffet et tre under dårlige værforhold. 

Fire omkomne

På videoen ser man også at piloten må styre helikopteret gjennom en tykk tåke.

Ifølge den brasilianske obersten, Luis Lupoli kan videoen også vise mulige feil som er gjort av piloten under den siste delen av flyturen, skriver G1 Globo

Planen var at hun skulle overraske sin fremtidige ektemann, Udirley Damasceno, ved å ankomme bryllupet i Sao Paulo med helikopter. Istedenfor blir han stående uvitende ved alteret å vente, mens helikopteret allerede har styrtet i nærheten. 

I tillegg til bruden omkom også piloten, broren og en gravid fotograf i den fatale dødsulykken. Åtte brannbiler var til stede på ulykkesstedet, men alle passasjerene omkom på stedet. 

Skriker i panikk 

Videoen viser en forventningsfull brud som holder sin bror i armen, og titter spent ut av vinduet. Fra cockpiten kan man se at lufta er tåkefylt og utsikten dårlig. Når alarmen går kan man høre passasjerene om bord hyle i panikk, før kameraet knuses i bakken. 

Det er fotografen som har filmet helikopterturen fra forsetet. Kameraet skal ha blitt funnet fire dager senere av broren til bruden som lette etter personlige eiendeler etter ulykken. Kameraet skal ha blitt levert til myndighetene like etter, ifølge den brasilianske avisen Globo

Ulykken ble oppdaget da helikopteret aldri landet som planlagt på en fotballbane i nærheten av bryllupet. Over 300 gjester var til stede, men bare seks personer visste at bruden hadde planer om å ankomme seremonien fra lufta. 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks