Hovedinnhold

- Visepresidentens datter i kokaintrøbbel

HENGT UT PÅ FILM: En mann som hevder han kjenner Ashley Biden, forsøker å selge en video av visepresidentdatteren der hun angivelig sniffer kokain. Foto: EPA
HENGT UT PÅ FILM: En mann som hevder han kjenner Ashley Biden, forsøker å selge en video av visepresidentdatteren der hun angivelig sniffer kokain. Foto: EPA
(VG Nett) En anonym mann hevder han har filmet datteren til USAs visepresident Joe Biden mens hun sniffer kokain.

Denne saken handler om:

Den oppsiktsvekkende videoen skal være forsøkt solgt til flere amerikanske tabloidaviser, deriblant New York Post.

Mannen som forsøkte å selge videoen hevder han er en venn av Ashley Biden (27), og at filmen viser visepresidentdatteren mens hun sniffer kokain på en hjemmefest i Delaware.

Avisa skriver at de har sett deler av videoen, men at de nektet å kjøpe den.

Også den tabloide nettavisen RadarOnline har fått tilbud om filmen.

Mediene fikk tilbud om videoen via mannens angivelige advokat, Thomas Dunlap. Som smakebit fikk avisa se 90 sekunder fra videoen - som skal være 43 minutter lang.

- Sniffer med sugerør

Mannen forlangte først 2 millioner dollar for hele filmen, men senket raskt prisen til 400.000 dollar da responsen uteble.

Filmen viser en kvinne i 20-årene med lys hud og langt brunt hår. Kvinnen tar et rødt sugerør fra munnen, lener seg over bordet og setter sugerøret i nesen.

Deretter sniffer hun flere linjer med hvitt pulver, skriver New York Post.

På et punkt i filmen reiser hun seg opp og går rundt i rommet. En ung mann ser på henne bakfra, med ansiktet mot kamera. Ifølge advokatene var mannen Ashleys tidligere kjæreste.

På et punkt skriker kvinnen «Shut the f....up!».

Mannen som forsøker å selge videoen hevder han også filmet Bidens datter mens hun sniffet kokain i august, men at ingen ville kjøpe filmen.

Han skal være redd for å avsløre sin egen identitet fordi han frykter narkotikaanklager. Ifølge advokatene som forsøker å selge kokainvideoen på vegne av mannen, har han også engasjert en strafferettsadvokat.

NARKOTIKAMOTSTANDER: USAs visepresident Joe Biden. Foto: AFP
NARKOTIKAMOTSTANDER: USAs visepresident Joe Biden. Foto: AFP

- Arrestert tidligere

Ashley Biden jobber til daglig som sosialarbeider i Delaware og var svært aktiv under farens visepresident-kampanje.

Det er ikke første gang 27-åringen havner i trøbbel. I 2002 skal hun ha blitt arrestert for ordensforstyrrelser etter å ha skjelt ut en politimann som forsøkte å arrestere venninnen hennes utenfor en nattklubb i Chicago, skriver New York Post.

Kokainanklagene er svært pinlige for Joe Biden, som er en sterk motstander av narkotika.

Det har ikke lyktes avisa og komme i kontakt med verken Ashley Biden eller Joe Biden. Sistnevnte er på statsbesøk i Chile.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks