Hovedinnhold

Koalabjørn nektet servering, sovnet på bar og kastet ut

** Skal ikke ha vært beruset
** Bartender krevde legitimasjon

PÅ BY'N: Det var en koalabjørn av denne typen som nylig skal ha tatt turen inn på en bar i Australia. Foto: Terje Bringedal
PÅ BY'N: Det var en koalabjørn av denne typen som nylig skal ha tatt turen inn på en bar i Australia. Foto: Terje Bringedal
(VG Nett) Dette er ingen vits, men en historie om en koalabjørn som gikk inn på en bar, ble nektet servering og falt i søvn.

Denne saken handler om:

Tips oss

Det er nyhetsbyrået AFP som melder om det som fort kan bli en legendarisk fyllehistorie fra Marlin Bar Australia.

Det skal ha vært en stormfull kveld da puben i Queensland fikk et uventet besøk. Det hårete, mannlige pungdyret hadde åpenbart baller nok til både å gå inn i baren og oppsøke bartender Kevin Martin.

- Jeg spurte han om ID, men han hadde ikke det med seg, forteller han til AFP.

Bjørnen skal så ha klatret opp på en bjelke og slått seg til rette der.

Var velkommen

- Han bare lå over et stykke tre, lot armene falle ned, nøt atmosfæren og sovnet, forteller Martin, som legger til at det så ut som om koalabjørnen var i sitt rette element inne på puben.

Bartenderen fikk ikke vite hvorfor koalabjørnen valgte å avlegge stedet et besøk, men spekulerer i at det kunne være fordi han ønsket å slippe regnet som høljet ned utenfor.

Selv om den uvanlige gjesten var velkommen, ble han senere fjernet av dyrevernere, som brakte dyret ut i den australske naturen igjen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks