Hovedinnhold

Solgte menneskekjøtt til kebabkiosk

(VG Nett) Tre russiske uteliggere skal ha spist deler av en mann og solgt resten til en kebabkiosk i byen Perm. Mennene er arrestert av politiet.

Denne saken handler om:

Uteliggerne drepte en 25 år gammel mann med flere knivstikk og hammerslag. De forskynte seg av liket før de solgte restene til en kebabkiosk, ifølge opplysninger som er lagt ut på hjemmesiden til statsadvokatembetet i byen.

Fant lik utenfor bussholdeplass

Kjøttet de solgte til kiosken, skal ha blitt solgt videre derfra til intetanende kunder, rapporterer russiske medier søndag.

- Etter å ha fullført handlingen, ble liket delt opp. Deler av liket ble spist, andre deler ble solgt til en kiosk som solgte kebaber og paier, opplyser en talsmann i Perm, ifølge BBC.

Etterforskerne kom på sporet av de tre kannibalene etter at det ble funnet rester av offeret på en bussholdeplass utenfor byen Perm.

Det er uklart når drapet og det uvanlige måltidet fant sted. Etterforskningen i saken fortsetter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks