Hovedinnhold

Slapp med skrekken i finsk togkrasj

ØDELAGT: Ødeleggelsene ser store ut etter at et tog krasjet inn i en hotellbygning i Helsingfors mandag morgen. Foto: AP
ØDELAGT: Ødeleggelsene ser store ut etter at et tog krasjet inn i en hotellbygning i Helsingfors mandag morgen. Foto: AP
Reisende og jernbaneansatte slapp med skrekken, da et tomt persontog braste inn i en hotellvegg på sentralstasjonen i Helsingfors. Men hotellet fikk store skader og måtte evakueres.

Lokomotivføreren fikk problemer med de seks vognene i intercitytoget, da det mandag morgen skulle rygges inn til stasjonen. Fire vogner løsnet og rullet inn på stasjonen, der de ble penset inn på et tomt spor som endte like ved hotellveggen.

En av de tre jernbaneansatte som var om bord i toget, fikk mindre skader i en hånd, opplyser Finlands statsbaner VR. Ulykken skapte kaos i toggangen inn til og ut fra Helsingfors' sentralstasjon midt i den travleste morgentrafikken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks