Hovedinnhold

Britene ba for Maddie

BER FOR MADDIE: En plakat av med bilde av Madeleine McCann i landsbyen Rothley i Midt-England. Foto: EPA
BER FOR MADDIE: En plakat av med bilde av Madeleine McCann i landsbyen Rothley i Midt-England. Foto: EPA
Kirkegjengerne i hjembyen til Madeleine McCann ba søndag en bønn for jenta for å markere at det er to år siden hun forsvant under et ferieopphold i Portugal.

Denne saken handler om:

Sogneprest Rob Gladstone sier at forsvinningen satte et ekstra preg på gudstjenesten søndag, men forsikrer om at den savnede jenta har vært i menighetens tanker hele tida.

- Hver søndag ber vi for alle savnede barn, og vi ber spesielt for familien McCann, sier han.

Madeleine McCann forsvant under et ferieopphold i Praia da Luz den 3. mai 2007. Er hun fortsatt i live, vil hun nå være seks år gammel.

Jentas foreldre, Gerry og Kate McCann, var selv bortreist fra sin hjemby Rothley i Leicestershire i England søndag. Tidligere denne uka publiserte familien et bilde som skal illustrerer hvordan Madeleine kan se ut i dag.

LES OGSÅ:Slik kan Madeleine se ut i dag

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks