Hovedinnhold

Seks personer arrestert etter terrorangrepet i Pakistan

VANSKELIG: Her forlater to redningsarbeidere åstedet, selvmordsaksjonen har paralisert den pakistanske nasjonen. Det har kommet fordømmelser også fra det internasjonale samfunnet Foto: AFP
VANSKELIG: Her forlater to redningsarbeidere åstedet, selvmordsaksjonen har paralisert den pakistanske nasjonen. Det har kommet fordømmelser også fra det internasjonale samfunnet Foto: AFP
( VG Nett) Seks personer har blitt arrestert etter selvmordsangrepet på Marriott-hotellet i Islamabad i Pakistan.

Denne saken handler om:

Seks personer har blitt arrestert og satt i varetekt etter det kraftige selvmordsangrepet i Islamabad, de seks personene skal ha flyktet fra åstedet i skadd tilstand etter eksplosjonen.

De arresterte er mellom 30 og 38 år, og har blitt fraktet til et hemmelig sted hvor de kan forvente seg tøffe avhør av den pakistanske etterretningen, melder pakistanske ARY News.

Brannmannskapene på stedet prøver fortsatt å slukke brannen som ikke er under full kontroll. Det offisielle tallet på døde er 46 personer, men dette tallet forventes å stige. 236 personer er skadet.

LES OGSÅ:Jeg trodde jeg skulle dø

Etterforskere på plass

KRF-politiker Ali Khan stiller til Tett på nett møtet søndag klokken 15, send inn dine spørsmål om situasjonen i PakistanHER.

- Mange lik har blitt funnet på området i morgentimene søndag, sier en brannmann på stedet til den pakistanske nyhetskanalen ARY.

Ifølge redningsmannskapene på stedet har temperaturen på bygget nådd 400 celsius, og bygningen har blitt erklært farlig. Den kan kollapse når som helst.

LES OGSÅ:- Det er kaos overalt

Etterforskere og åstedsgranskere var på plass i morgentimene søndag for å starte etterforskningen av selvmordsangrepet.

Etterforskerne samlet, og sikret seg, bevis og funn på åstedet. Blant annet fant de deler av lastebilen som ble brukt i angrepet.

Overvåkningskameraer på stedet kan hjelpe etterforskerne med å få detaljene i saken på plass, melder ARY.

USA har tilbudt pakistanske myndigheter hjelp i etterforskningen av hendelsen,

- Et team på 15 personer vil dra til Pakistan etter å ha fått tillatelse fra pakistanske myndigheter, sier en amerikansk tjenestemann, melder A

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks