Hovedinnhold

Full nordmann sovnet på bagasjebånd i Roma

FIUMICINO: Den fulle nordmannen ble oppdaget sovende på et bagasjebånd på flyplassen Fiumicino i Italia i juli i år. Foto: Afp
FIUMICINO: Den fulle nordmannen ble oppdaget sovende på et bagasjebånd på flyplassen Fiumicino i Italia i juli i år. Foto: Afp
(VG Nett) En 36 år gammel nordmann klatret usett over en innsjekkingsdesk på Fiumicino lufthavn og la seg til å sove ut alkoholrusen på bagasjebåndet.

Denne saken handler om:

Ifølge den italienske avisen la Republicca, var den søvnige nordmannen en del av et reisefølge, og hadde drukket en del da han skulle sjekke inn bagasjen på flyplassen Fiumicino lufthavn i Roma 23. juli i år.

Følget skal ha gått gjennom en terminal som kunne forveksles med en av sikkerhetsstasjonene, og det skal det ikke ha vært ansatte til stede som kunne lose dem igjennom.

Den noe beduggede nordmannen hadde derfor lagt seg til å sove på rullebåndet ved terminalen, ved siden av bagasjen sin.

Han våknet ikke da rullebåndet begyne å bevege seg, og ble usett med båndet minst 50 meter. Nordmannen ble også med inn i den store røntgenmaskinen, og fikk seg en noe ufrivillig skanning av sine indre organer.

Det var da nordmannen ble gjennomlyst, at sikkerhetsvaktene også la merke til det uvanlige bildet som dukket opp på skjermen, og vantro advarte sine kolleger og politiet om hva som befant seg på rullebåndet.

Etter hendelsen ble den søvnige nordmannen tatt med til sykehus, hvor han måtte gjennomgå tester for å kontrollere hans fysiske form.

Mannen skal ha blitt sendt til politiet i Civitavecchia, rett nord for Roma, etter hendelsen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Reise

Se neste 5 fra Reise