Hovedinnhold

Poserer halvnakne som bursdagsgave til Putin

BRENNHET: - Du slukket skogbrannene, men jeg står fortsatt i brann, heter det i en av hyllestene til statsministeren. Foto: Zuma Press.
BRENNHET: - Du slukket skogbrannene, men jeg står fortsatt i brann, heter det i en av hyllestene til statsministeren. Foto: Zuma Press.
Kvinnelige russiske journaliststudenter gratulerer statsminister Vladimir Putin med 58-årsdagen ved å posere halvnakne i en ny kalender.

Denne saken handler om:

Torsdag fylte den tidligere presidenten år, og de erotiske bildene av studentene var ledsaget av kjærlighetserklæringer til den svært populære politikeren:

- Vladimir Vladimirovitsj - du slukket skogbrannene, men jeg står fortsatt i brann! heter det i en hyllest.

Dekan Jelena Vartanova ved den velrenommerte journalistutdanningen i Moskva sier hun er sjokkert over påfunnet. Hun understreker at alle har rett til å gratulere Putin med dagen på sitt vis, men legger til:

- Det er merkelig at våre kvinnelige studenter har valgt denne svært ukorrekte formen.

Kalenderen, som er til salgs for en femtilapp, er trykket i et opplag på 50.000.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks