Hovedinnhold

Leide Airbnb-hus - fant lik i hagen

<p>LIK I HAGEN: Vennegjengen leide dette huset i Palaiseau, like utenfor Paris, men bursdagsfesten ble avlyst etter det grufulle funnet i hagen.</p>

LIK I HAGEN: Vennegjengen leide dette huset i Palaiseau, like utenfor Paris, men bursdagsfesten ble avlyst etter det grufulle funnet i hagen.

Foto: Thibault Camus, Ap
En vennegjeng som hadde leid hus via Airbnb til helgeturen i Frankrike, fant et råttent kvinnelik i hagen.

Denne saken handler om:

Vennene leide boligen for en partyhelg, men oppholdet ble langt mindre hyggelig enn de hadde forestilt seg. Huset som ligger i Palaiseau, 17 kilometer sør for Paris, ble leid via Airbnb. Et nettsted som tilbyr korttidsutleie fra privatpersoner.

– Kvinnens kropp ble funnet nederst i hagen ut mot skogen, opplyser en politikilde til nyhetsbyrået AFP.

Hun lå med ansiktet mot bakken, dekket av grener og mindre trestammer. Vennegjengen fant liket lørdag ettermiddag og avlyste bursdagsfesten de hadde planlagt senere på kvelden.

Den døde kvinnen var påkledd, bortsett fra at hun manglet sko. Hun hadde en ring med en stor stein på fingeren. Det ble ikke funnet noen ID-papirer. Kvinnen hadde også ligget så lenge utendørs at dødsårsaken ikke kunne fastslås umiddelbart.

Fransk politi mistenker at kvinnen har blitt drept.

Den franske avisen Le Parisien har snakket med den ferierende utleieren som stiller seg uforstående til at det lå en død kvinne i hagen.

– Noen må ha dumpet henne der. Det ble funnet 80 meter fra huset, opplyser eieren.

Han mener liket må ha blitt plassert der etter at han reiste på ferie for en måned siden.

Nettstedet Airbnb opplyser at de har tilbudt sin assistanse til politiet, utleier og leietaker. De understreker at over 80 millioner kunder har booket overnatting via dem og at det sjeldent oppstår problemer.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks