Kommentar

Hva koster egentlig den grillribba?

Av Kari Aarstad Aase

Journalist, avdeling Z

Publisert:

I juni ble Tysklands største svineslakteri stengt, etter å ha blitt episenter for et nytt coronautbrudd. I USA var over ti av de første smitteklyngene i slakterier. Hvordan ble kjøttindustrien over store deler av verden rene coronafabrikker?

Det korte svaret er at kjøttet du slenger på grillen ikke må koste for mye. 

Flere artikler

  1. Folk vil ha kjøttkutt, Nordbø!

  2. Svinaktig dårlig dyrevelferd

  3. Solberg: - Vi har levert bedre politikk for norske bønder enn Sp

  4. Folkesporten i gang igjen

  5. Den svenske høstbølgen kan bli like tøff som den første

Fra andre aviser

  1. 1550 ble koronasmittet på Europas største slakteri. Debatten raser om situasjonen for dyr og mennesker i kjøttfabrikkene.

    Aftenposten
  2. Minst 1000 av kjøttskjærerne er smittet. Arbeidsgiveren vet ikke engang hvor de bor.

    Aftenposten
  3. Først i verden: Singapore åpner for salg av laboratoriekjøtt

    Aftenposten
  4. Maaemo-sjefen er opprørt over bildene fra norske grisebinger: – Ta ansvar

    Aftenposten
  5. Fleire investerer i tilleggsnæringar: Bondebrør satsa på kjøtskjering

    Aftenposten
  6. Oljearbeiderens ekstreme jakt på perfekt biff

    Aftenposten