Kommentar

Utspekulert svindel for å tyne ut penger

Av Astrid Meland

Publisert:

Vi nordmenn må være sånne folk som gir mat-juksere vann i munnen. Vi er ikke så gode på sosseri. Men vi er rike. Om noen skriver «trøffel» på en gammel potet, blar vi glatt opp 3000.

Det er her restauranten Mona Lisa fant sitt forretningskonsept. Det de har drevet med er ikke annet enn svindel, satt opp for å tyne ut mer penger av naive restaurantkunder.

Flere artikler

  1. Drammen-restaurant serverte gris i stedet for villsvin

  2. Restaurantjukset: Mattilsynet vil gjennomføre tilsyn etter VG-avsløring

  3. Faren er stor for at du har juksemat i skapet

  4. Restaurantjukset: Leder ved Kulinarisk Akademi: – Ni av ti vil ikke kunne se forskjell

  5. VG AVSLØRER: Restaurant jukset med maten: Byttet ut eksklusive råvarer med billigere alternativer

Fra andre aviser

  1. Mattilsynet varsler flere kontroller mot Mona Lisa Huset

    Aftenposten
  2. VG: Mona Lisa jukset med maten

    Aftenposten
  3. Restaurantanmeldelse: Italia-elskeren Ibsen ville storkost seg her

    Aftenposten
  4. Ny restaurant i Øvregaten: - Forfaller allerede etter én måned

    Bergens Tidende
  5. Villa Paradiso åpner stor restaurant i sentrum

    Aftenposten
  6. Her spiser du ekstra godt i Provence

    Bergens Tidende