Debatt

Nei, glutenfritt har ikke blitt så mye billigere!

Regjeringen forsvarer kuttet på 70 prosent i støtten cøliakere med at prisene har gått dramatisk ned siden den ble innført. Faktum er at prisen på glutenfrie varer har gått ned med 17 prosent de siste 20 årene.

  • Trine Saugestad Hatlen
Publisert:

KNUT H. PETERSON, generalsekretær i Norsk cøliakiforening.

Regjeringspolitikerne har denne høsten gjentatte ganger uttalt at glutenfri mat har blitt så mye billigere..

Flere artikler

  1. Til deg med cøliaki

  2. Til deg, statsråd Anniken Hauglie

  3. Pluss content

    Mange har ubehandlet cøliaki: De skjulte symptomene

  4. Cøliaki-debatten: – Kreativ vranglesing av SIFO-rapport

  5. Farmen-Anneli er alenemor til to: – Hadde ikke klart oss uten støtten

Fra andre aviser

  1. Får halvert støtten til glutenfri mat

    Bergens Tidende
  2. Endelig et nesten glutenfritt statsbudsjett!

    Aftenposten
  3. Kutter støtten til glutenfritt kosthold

    Aftenposten
  4. Mener Regjeringen at jeg skal leve på tre brødskiver om dagen?

    Aftenposten
  5. Forskere: Å reagere på brød betyr ikke alltid at man er glutensensitiv

    Aftenposten
  6. Cøliaki er ikke en frivillig motegreie

    Bergens Tidende