Kommentar

Når VG blir brukt

Denne uken skrev VG at norske leger, professorer og internasjonale helseeksperter mener kvinner, barn og ungdom bør holde seg unna oppdrettslaks. Advarselen er grunnløs, mener oppdrettsnæringen.

Publisert:

Av: Geir Andreassen, adm. direktør i Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening.

Laks er trygg mat. Likevel forteller VG over hele førstesiden og tre reportasjesider mandag 10.

Flere artikler

  1. Leger og professorer: - Ikke spis oppdrettslaks

  2. - En kilo laks i uken er ingen helserisiko

  3. Fiskeriministeren trygg på dagens lakseanbefaling

  4. Støre taus om lakseadvarselen

  5. Kurt Oddekalv og Norges Miljøvernforbund: Klager Lerøy inn for villedende markedsføring av laks

Fra andre aviser

  1. - Mat uten miljøgifter er en illusjon

    Bergens Tidende
  2. Ja, vi kan trygt spise norsk laks

    Bergens Tidende
  3. Friskmelder oppdrettslaksen

    Bergens Tidende
  4. - Dagens kostholdsråd gode nok

    Bergens Tidende
  5. - Barn bør ikke spise oppdrettslaks

    Bergens Tidende
  6. - Barn bør ikke spise oppdrettslaks

    Aftenposten