Debatt

Høy pris for billig kjøtt

Billig mat har en høy pris for dyra, men også for bonde, forbruker og miljø.

  • Trine Saugestad Hatlen
Publisert:

UNE BASTHOLM, stortingsrepresentant og nasjonal talsperson Miljøpartiet De Grønne

Flere artikler

  1. Forsker: Feil å koble pris med dyrevelferd

  2. Det må stilles dyrevelferdskrav for å få landbrukstilskudd

  3. Pluss content

    Økologisk, dyrevernmerket eller lokalt?

  4. Det må bli lettere å velge god dyrevelferd

  5. Gilde med massiv dyrevelferd-kampanje etter sjokkdokumentar

Fra andre aviser

  1. Debatt: – Prisen for billig ribbe er høy

    Bergens Tidende
  2. Det blir feil å dytte alt ansvar over på grisebonden. Praksiser som påfører dyrene store lidelser, er fullt lovlige.

    Aftenposten
  3. Forbrukerne må stole på bransjen: Ingen merkeordning guider til kjøtt fra gris som har hatt det godt

    Aftenposten
  4. Kastrering uten smertelindring. Spark og slag. Det begynner å bli vanskelig å forsvare svineindustrien.

    Aftenposten
  5. Vil du ha slutt på at grisunger blir slått i veggen og lidelsene i griseindustrien? Løsningen er innlysende.

    Aftenposten
  6. Fant minst 340 døde griser under «forferdelige» forhold

    Aftenposten