Snarveier

VG LiveVGTVVG+SportTV-guideTips oss

Nyheter

  • Alle nyheter
  • Innenriks
  • Utenriks
  • Meninger
  • Strømprisen
  • Spesialer
  • Skattelister

Sport

  • VG Live
  • Fotball
  • Vintersport
  • Motorsport
  • NBA
  • NFL
  • Håndball
  • Ishockey
  • Direktesendinger

Rampelys

  • Film
  • Bok
  • Musikk
  • Spill
  • TV
  • VG-Lista

Forbruker

  • Bil, båt og motor
  • Helse
  • Livsstil
  • Mat og drikke
  • Reise
  • Teknologi
  • Forbrukslån

VG+

  • Dokumentarer
  • Nyheter
  • Sport
  • Rampelys
  • Bil, båt og motor
  • Vin
  • Mat og drikke
  • Helse

VGTV

  • Underholdning
  • Dokumentar
  • Live sport

Tegneserier

  • Pondus
  • Lunch
  • Hjalmar
  • Storefri
  • Zelda
  • Tegnehanne

Podkast

    Annet innhold

    • Podkast
    • Ordstjernen
    • E24
    • MinMote
    • Godt
    • Pent
    • Tek.no
    • DinePenger
    • TV-guide
    • Vektklubb
    • Tegneserier
    • E-avis

    Tjenester

    • VG Minnesider
    • Penger.no
    • Strømguiden
    • Partnerstudio
    • Black Friday
    • Rabattkoder
    • Matkanalen
    • Mitt anbud
    • VG Butikk
    • Ladeappen Elton
    • Kupp

    Info og kontakt

    • Tips oss
    • Kontakt VG
    • Informasjon
    Du er ikke logget inn
    Min oversikt
    Mitt abonnement
    Mine preferanser
    Nyhetsbrev
    Kundeservice
    Schibsted konto
    Min Schibsted-konto
    Personverninnstillinger

    Nyheter

    Alle nyheterInnenriksUtenriksMeningerStrømprisenSpesialerSkattelister

    Husdyra sikrer norsk klimatilpasning

    Det er heldigvis ingen motsetning mellom å opprettholde produksjonen av kjøtt, egg og melk og samtidig redusere klimagassutslippene.

    Publisert:
    6. juni 2022
    iconDette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg til VG her.

    KATRINE LEKANG, seniorrådgiver bærekraft (MatPrat)
    MARTIN HAASKJOLD INDERHAUG, seniorrådgiver bærekraft (Animalia)

    Flere artikler

    1. Klimaendringer truer maten vår: – Kan ikke ta for gitt å få tak i alle typer mat

    2. Pluss content

      Alle krisenes mor

    3. Politisk vilje er heldigvis en fornybar ressurs

    4. Vi må tilpasse oss til et endret klima

    5. N​​orge – en leder eller en klimasinke?

    6. Alle olje- og gassland tenker som Norge

    Fra andre aviser

    1. 07.01.2023

      Hva betyr egentlig «bærekraftig mat» i norsk sammenheng?

      Aftenposten
    2. 26.04.2022

      Kort sagt, onsdag 27. april

      Aftenposten
    3. 03.10.2022

      Norge har bedre matberedskap enn vi tror

      Aftenposten
    4. 17.12.2022

      Bør vi droppe ribbe på julaften? Nei.

      Aftenposten
    5. 25.08.2022

      Mangel på klimatiltak kan sende norske matpriser i været

      Aftenposten
    6. 25.08.2022

      Har du merket at maten er blitt dyrere? Det er trolig bare starten.

      Bergens Tidende
    Ansv. redaktør og adm. direktør
    Gard Steiro
    Nyhetsredaktør
    Tora Bakke Håndlykken
    Utviklingsredaktør
    Øyvind Brenne
    Redaktør Feature/VG+
    Jane Throndsen
    Politisk redaktør
    Hanne Skartveit

    Åpenhet om VG

    Logg over rettelser VG har gjort

    VGs trafikkregler

    Redaksjonelle bindinger

    Tips oss på
    22 00 00 00 eller SMS 2200
    E-post til tusentipset
    2200@vg.no

    Les dagens e-avis her

    Kontakt VG

    VG+ Support

    Annonseinfo

    VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

    Redaktøransvar

    © 2023 VG | Brukervilkår | Personvernerklæring og informasjonskapsler