SKEPTISK TIL «NYE» SNAPCHAT: Vegard Harm (21) har over en halv million følgere i sine sosiale medier-kanaler. Foto: ANTI

Debatt

Fire grunner til at jeg hater «nye» Snapchat!

Jeg er meget sint på den nye Snapchat-oppdateringen. Bare hør her.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

VEGARD HARM, INFLUENCER OG PROGRAMLEDER I VGTV

1. Jeg vil ha tilbake den gamle «utforsk»-siden! Og der vil jeg se storiene fra vennene mine. Slik det er nå, får jeg opp storier fra mange helt tilfeldige mennesker. Jeg har ingen interesse av å se helt tilfeldige mennesker, jeg vil se vennene mine. Det er en grunn til at de er vennene mine. Jeg liker dem best.

les også

Kendall Jenner hyller norsk artist på Snapchat

2. Oppdateringen har gjort at alt er så sykt uoversiktlig og kaotisk! Jeg finner ikke frem, alt tar tid, jeg skjønner ingenting, jeg trykker feil, jeg går glipp av litt viktige ting i min litt viktige hverdag.

3. Jeg vil få opp storiene til de kjendisene jeg selv har valgt å følge!
Jeg bryr meg ikke om en av tenåringsmødrene fra «Teen Mom USA» baker boller på en søndag! Eller Paradise Hotel-deltagere som reklamerer for Trianas bikinier, betakaroten og vippe-extensions. Jeg vil ha Kylie Jenner og Anwar Hadid, og kanskje Toppen Bech (hvis hun har Snapchat?)

les også

Blir 2018 året vi ser mindre på mobilen?

4. Jeg har fått færre visninger på storiene mine etter at Snapchat ble endret. Snapchat er en slags jobb for meg, så dette er faktisk en aldri så liten krise. Jeg håper det bare er nå i den startfasen hvor alle prøver å finne ut av det faenskapet her, til vi blir vant til de nye oppdateringene, men jeg blir meget stresset og ganske irritert.

Jeg har hørt det finnes løsninger som kan bringe den gamle Snapchat tilbake, men jeg tør ikke prøve. Snapchat er hellig for meg, så jeg tør ikke tukle med noe som ikke er hundre prosent sikkert.

Enn så lenge håper og ber jeg til høyere makter (i dette tilfellet, Snapchat-sjefen Even Spiegel og supermodellkjæresten hans Miranda Kerr) om at Snapchat går tilbake til det gode, gamle, og heller bare legger på noen fetere farger og kulere skrifttyper. Let’s keep it simple, vær så snill.

«Alt var bedre før», heter det seg. I dette tilfellet er det faktisk sant.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder