Kommentar

Matjåleriet

Av Astrid Meland

Publisert:

Det er ikke noe galt med pølser til middag. Det er mer bærekraftig enn jålematen vi flotter oss med.

Kortreist persillepesto med vaktelegg, serranoskinke og økologisk andeconfit er selvsagt deilig. Men hva er det egentlig vi holder på med når vi gjør narr av billig mat?

Flere artikler

  1. Pluss content

    Slik produseres den glade grisen

  2. Pluss content

    Årets mattrend: Bort med snobberiet!

  3. «Pølse-Tyskland» blir stadig mer vegetarisk

  4. Småbarnsforeldre må skjerpe seg

  5. Nettverksbygging mot underhudsfett

Fra andre aviser

  1. Stikk fingeren i jorden!

    Bergens Tidende
  2. Solgte 500 hamburgere på en dag

    Bergens Tidende
  3. Lange ventelister for kortreist økologisk mat

    Aftenposten
  4. Stikk fingeren i jorden!

    Aftenposten
  5. Debatt: - Dropp mytene om bærekraftig, kortreist kjøtt

    Bergens Tidende
  6. - Kjøtt fullt av saltvann får ikke plass på grillen min

    Aftenposten