Snarveier

VG LiveVGTVVG+SportTV-guideTips oss

Nyheter

  • Alle nyheter
  • Innenriks
  • Utenriks
  • Meninger
  • Strømprisen
  • Spesialer
  • Skattelister

Sport

  • VG Live
  • Fotball
  • Vintersport
  • Motorsport
  • NBA
  • NFL
  • Håndball
  • Ishockey
  • Direktesendinger

Rampelys

  • Film
  • Bok
  • Musikk
  • Spill
  • TV
  • VG-Lista

Forbruker

  • Bil, båt og motor
  • Helse
  • Livsstil
  • Mat og drikke
  • Reise
  • Teknologi
  • Forbrukslån

VG+

  • Dokumentarer
  • Nyheter
  • Sport
  • Rampelys
  • Bil, båt og motor
  • Vin
  • Mat og drikke
  • Helse

VGTV

  • Underholdning
  • Dokumentar
  • Live sport

Tegneserier

  • Pondus
  • Lunch
  • Hjalmar
  • Storefri
  • Zelda
  • Tegnehanne

Podkast

    Annet innhold

    • Podkast
    • Ordstjernen
    • E24
    • MinMote
    • Godt
    • Pent
    • Tek.no
    • DinePenger
    • TV-guide
    • Vektklubb
    • Tegneserier
    • E-avis

    Tjenester

    • VG Minnesider
    • Penger.no
    • Strømguiden
    • Partnerstudio
    • Black Friday
    • Rabattkoder
    • Matkanalen
    • Mitt anbud
    • VG Butikk
    • Ladeappen Elton
    • Kupp

    Info og kontakt

    • Tips oss
    • Kontakt VG
    • Informasjon
    Du er ikke logget inn
    Min oversikt
    Mitt abonnement
    Mine preferanser
    Nyhetsbrev
    Kundeservice
    Schibsted konto
    Min Schibsted-konto
    Personverninnstillinger

    Nyheter

    Alle nyheterInnenriksUtenriksMeningerStrømprisenSpesialerSkattelister

    Nortura sparer seg til fant

    Nivået av matkunnskap er labert i store deler av jordbruket. Hvordan har vi kommet hit?

    Publisert:
    30. oktober 2021
    iconDette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg til VG her.
    Artikkelen er over ett år gammel

    ERIK RØED, kokebokforfatter og fastbonde på Herfragården

    Flere artikler

    1. Leve bonden – og landbruket!

    2. Dropp Nortura – skaff deg fastbonde!

    3. Pluss content

      Stor VG-test: Billig tynnribbe best!

    4. Pluss content

      Test av 14 tynnribber: – Dette smaker julaften!

    5. Pluss content

      Her er årets beste julemat

    6. Pluss content

      Stor VG-test av pinnekjøtt: - Styr unna dette!

    Fra andre aviser

    1. 02.09.2022

      Strømkrisen betyr økte matpriser og mindre til bonden

      Bergens Tidende
    2. 03.05.2022

      Kristian Hovde har vært storfebonde i 19 år. Nå er han en av rundt 50 bønder som truer med å legge ned.

      Aftenposten
    3. 25.03.2022

      Luksusbiffen kan koste 3000 kroner kiloet. Nå satser de på japanske kalver på Voss.

      Bergens Tidende
    4. 03.05.2022

      Kristian Hovde har vært storfebonde i 19 år. Nå er han en av rundt 50 bønder som truer med å legge ned.

      Aftenposten
    5. 19.10.2021

      147 ansatte i Nortura mister jobben: – Nedslående

      Bergens Tidende
    6. 27.12.2021

      Nortura sliter fremdeles etter dataangrepet

      Bergens Tidende
    Ansv. redaktør og adm. direktør
    Gard Steiro
    Nyhetsredaktør
    Tora Bakke Håndlykken
    Utviklingsredaktør
    Øyvind Brenne
    Redaktør Feature/VG+
    Jane Throndsen
    Politisk redaktør
    Hanne Skartveit

    Åpenhet om VG

    Logg over rettelser VG har gjort

    VGs trafikkregler

    Redaksjonelle bindinger

    Tips oss på
    22 00 00 00 eller SMS 2200
    E-post til tusentipset
    2200@vg.no

    Les dagens e-avis her

    Kontakt VG

    VG+ Support

    Annonseinfo

    VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

    Redaktøransvar

    © 2023 VG | Brukervilkår | Personvernerklæring og informasjonskapsler