Hovedinnhold

Nå kommer mildværet!

ISEN SMELTER: Nå blir det mildt framover. Denne uken begynte isen å smelte ved Aker Brygge. Foto: Berit Roald / SCANPIX
ISEN SMELTER: Nå blir det mildt framover. Denne uken begynte isen å smelte ved Aker Brygge. Foto: Berit Roald / SCANPIX
(VG Nett) Vinteren avløses av regn og plussgrader.

Denne saken handler om:

- De neste to ukene ser milde ut, med en del nedbør og ruskete vær. Det blir verst på vestlandet med en del vind langs kysten, forteller statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe i Meteorologisk institutt til VG Nett.

Leserne diskuterer været:- Hos meg er det iskaldt

Helgen ser grå ut for hele landet. Mildværet vil fortsette til uka, med plussgrader på østlandet også, melder Meteorologisk institutt.

Hvordan blir helgeværet der du bor?Sjekk værmeldingen på pent.no!

- Helgeværet blir best på østlandet, og den snøen som er vil nok ikke forsvinne i helgen. Skal du stå på ski er nok Geilo et godt alternativ. Skiværet vil holde seg bra, sier statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe.

Gradene varierer

Ifølge Meteorologisk institutt blir det kaldest i Longyearbyen med sine 30 minusgrader, og mildest blir det i Bergen og Stavanger med 8 plussgrader.

Les også:Varsler uvær i hele landet

- Den kulda vi hadde forrige uke vil ikke komme tilbake med det første. Det blir mildt de neste par ukene, sier Alsvik Walløe til VG Nett.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks