Hovedinnhold

- Forbered deg på skikkelig ruskevær

UVÆR: Neste uke blir preget av uvær over hele landet. Foto: REUTERS
UVÆR: Neste uke blir preget av uvær over hele landet. Foto: REUTERS
(VG Nett) Finn frem paraplyen og hold på hatten! Neste uke blir preget av regn og høststorm.

Denne saken handler om:

- Neste uke blir preget av masse lavtrykk, særlig på Vestlandet. Det er ventet mye regn og vind de fleste dagene. Dette blir en skikkelig høstuke, sier meteorolog Olav Krogsæter i Storm Weather Center.

Sjekk hvordan været blir der du er

Østlandet og Nord-Norge slipper litt lettere unna, men også her vil det være langt mellom finværsdagene.

- Østlandet ligger litt i le for fjellet, men det vil her bli regn av og til. Indre steder av Østlandet vil i morgen kunne oppleve liten kuling, noe som ikke er veldig vanlig i disse områdene. I Nord-Norge er det Nordland som vil få det dårligste været, sier meteorologen.

VAKKER ÅRSTID: Leserne har sendt inn en rekke flotte høstbilder. Foto: VG Netts leserne Vegard S, Rolf og Øyvind Nicolaisen
VAKKER ÅRSTID: Leserne har sendt inn en rekke flotte høstbilder. Foto: VG Netts leserne Vegard S, Rolf og Øyvind Nicolaisen

Protokoll:Send inn dine høstbilder her

Fønvind i nordvest

Før regnet og vinden virkelig tar tak i Vestlandet, vil flere steder i Møre og Romsdal oppleve en temperatur på cirka 15 grader. Det er fønvind som kommer til å få kvikksølvet til å stige.

Til tross for massive lavtrykk, lar vinteren fortsatt vente på seg.

- Man må til fjells for å se snø. I gjennomsnitt så vil nok temperaturen ligge på 7 til 12 grader.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks