Hovedinnhold

Kom hjem fra ferie til rosa leilighet

FARGERIKT: Anders Olsen i sofaen i sin nymalte leilighet Foto: Privat
FARGERIKT: Anders Olsen i sofaen i sin nymalte leilighet Foto: Privat
(VG Nett) Å komme hjem fra ferie kan by på overgrodde hager og overfylte postkasser. Få har nok opplevd å komme hjem til en sjokkrosa leilighet.

Denne saken handler om:

Da Anders Olsen (33) kom inn leilighetsdøren sin i Tønsberg etter en London-tur fikk han seg en real overraskelse.

- Jeg kom hjem til en nymalt, sjokkrosa leilighet, sier han til Tønsberg blad.

Har du blitt utsatt for en praktisk spøk? Fortell om det her!

Lei rosa

Først skjønte ikke Olsen helt hva som hadde skjedd, og mistenkte feilaktig sin egen mor for å forsøke å sprite opp sønnens hverdag. Etter hvert gikk det derimot et lys opp for ham. Kameratgjengen hadde vært på ferde. En kompis hadde nemlig kjørt ham til flyplassen da han reiste til storbyen.

- Dermed fikk han reservenøkkelen til bilen, og på det nøkkelknippet henger også reservenøkkelen til leiligheten min, forklarer 33-åringen til lokalavisen.

Nå er det tre uker siden Olsen kom hjem, og fremdeles er leiligheten rosa. Og til tross for at kameratene har gjort en skikkelig malejobb, med maskerte lister og alt, er han nå temmelig lei den noe skrikende fargen på veggene.

Foto:
Foto:

Nå har han gitt kompisene beskjed om å male veggene igjen, slik at det blir som det en gang var. Det tror han blir en solid, og ikke så rent billig jobb, ettersom det trolig må flere lag maling til for å skjule den nåværende fargen.

Hevn

Selv om Anders Olsen har tatt spøken med godt humør, tror han nok andre har hatt det morsommere enn han med den rosa leiligheten.

- Jeg tror nok de har hatt det ganske festlig, og de har nok garantert ledd ganske mye mer enn det jeg har gjort, sier han.

Men en gang i fremtiden blir det kanskje Tønsberg-mannen selv som ler høyest. Han røper nemlig at en hevn vil komme. Kanskje ikke nå, når de er forberedt på det, men senere.

- Hevn blir det, men kanskje ikke før om noen år. Hvem vet, spør Anders.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks