Hovedinnhold

Fødende kvinne utløste politiutrykning

(VG Nett) Sykehus-ansatte i Haugesund varslet politiet om «skjærende dødsskrik». Det viste seg å være det motsatte.

Denne saken handler om:

Rundt klokken tre natt til søndag rykket politiet i Haugesund ut til Haugesund sykehus. Personalet som jobber i første etasje hadde nemlig blitt skremt av det de oppfattet som «høye, skjærende dødsskrik».

Lydene skulle ha kommet fra området sør for sykehuset, og politipatruljen ble sendt ut for å undersøke.

- Patruljen søkte i området og konkluderte etter kort tid at skrikene trolig var livgivende, og antagelig kom fra fødeavdelingen hvor vinduer sto åpne, skriver politiet i loggen.

Operasjonsleder Svein Roald Vikse i Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt sier det er første gang han kjenner til hvor de har rykket ut til en fødsel.

- Jeg skjønner at de ansatte på sykehuset tok lydene alvorlig, men heldigvis var det ikke et skjærende dødsskrik, men det stikk motsatte; nemlig et livgivende skrik. Så feil kan man ta, sier Vikse til VG Nett.

Ifølge Vikse skal de ansatte på sykehus ha sett humoristisk på episoden da de fikk klarhet i hva det dreide seg om.

- Det var sikkert et kraftig og skikkelig skrik. Men heldigvis ufarlig og gledelig, sier operasjonslederen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks