Hovedinnhold

Ungdomsskoleelev drapstruet lærer

En elev truet en lærer på livet og ble utvist fra Engerdal barne- og ungdomsskole i Hedmark mandag. Kommunen vurderer å politianmelde gutten.

- Det var en meget alvorlig trussel som gjorde at vi måtte reagere, sier rektor ved Engerdal barne- og ungdomsskole, Mike Magnusson, til NRK.

Hendelsen skjedde mandag, da eleven var i konflikt med en annen elev. Læreren gikk imellom, men ble da truet på livet. Det var flere andre elever til stedet da læreren ble truet.

Eleven, som går på ungdomstrinnet ved skolen, er utvist i tre dager og kommuneledelsen vurderer i samråd med skolen om gutten skal politianmeldes.

- Dette er en alvorlig sak som vil bli håndtert i forhold til regelverket vi har til rådighet, sier rådmann Arthur Wilhelm Nordlie.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks