Hovedinnhold

Truet kona flere ganger med kniv

Drapssiktede: Husker ingenting

PÅGREPET FOR DRAP: Her har bevæpnet politi akkurat pågrepet mannen som er siktet for å ha drept en kvinne med kniv på Ellingsrud natt til tirsdag. Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK
PÅGREPET FOR DRAP: Her har bevæpnet politi akkurat pågrepet mannen som er siktet for å ha drept en kvinne med kniv på Ellingsrud natt til tirsdag. Foto: tipser.no / DANIEL DALE LAABAK
I september fikk ektemannen (53) besøksforbud mot kona (50). Nå er han siktet for å ha drept henne med knivstikk i magen.

Tips oss

Kort tid etter drapet ble mannen pågrepet i familiens leilighet på Ellingsrud - der drapet fant sted.

- Mannen er siktet for å ha drept sin kone med kniv, opplyser politioverbetjent Anne Rynning Aasen i Oslo politidistrikt.

Vet du noe om denne saken?Tips oss!

Etter det VG kjenner til ble den 50 år gamle kona stukket med kniv i mageregionen. Drapsvåpenet skal ha blitt funnet på soverommet i leiligheten der drapet fant sted.

Drapet ble meldt til politiet like etter midnatt mandag.

Mannen, som opprinnelig er fra Sri Lanka, har tidligere truet kona med kniv, og i september i år måtte 53-åringen møte i retten.

«Hun er årsaken til alt», skal mannen ha sagt i rettssaken for å forklare truslene.

Var påvirket

53-åringen ble da ilagt besøksforbud mot kona og fikk ikke lov å oppsøke henne på tre måneder. Ifølge kjennelsen skal mannen ha oppført seg truende mot kona flere ganger, og retten mente det var fare for at ektemannen kunne skade henne.

Les også:- Har hørt mye krangling fra leiligheten

Senere skal de to ha flyttet sammen igjen. I politiavhør skal mannen ha forklart at de to skal ha drukket store mengder alkohol sammen kvelden drapet skjedde.

Han erkjenner ikke straffskyld.

- Han sier at han ikke husker noe fra en slik hendelse og at han var sterkt påvirket av alkohol denne kvelden. Utover dette ønsker jeg ikke å kommentere hva han har forklart i avhør ytterligere, sier mannens forsvarer, advokat Heidi Ysen til VG.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks