Hovedinnhold

Tre menn siktet etter drukning i Kristiansand

Politiet mener at de tre personene burde grepet inn og hjulpet til da en 25 år gammel mann hoppet i en elv i Kristiansand. Han ble funnet omkommet like etterpå.

De tre er siktet for ikke å ha vist tilstrekkelig omsorg for 25-åringen etter at han falt i elven.

Avdøde skal i forkant av ulykken utført skadeverk på bilen til en av de tre mennene. Dette skal ha utløst krangling og slåssing mellom de fire, noe som førte til 25-åringen slo til en av de siktede, for så å stikke av til fots og hoppe i elven.

Politiadvokat Carl Henning Leknesund i Agder politidistrikt mener det burde ha ringt noen bjeller for de siktede som så mannen svømme i elven.

- Ingen hjelpeinstans ble kontaktet, og det er det vi bebreider de siktede for. Det var etter politiets oppfatning en omsorgsplikt og en hjelpeplikt som ikke ble ivaretatt fra dem som sto på land, sier Leknesund til Fædrelandsvennens nettutgave.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks