Hovedinnhold

Politiet stoppet traktor med farlig last - da fikk de seg en ny overraskelse

<p>KJØREFORBUD: Politiet reagerte på flere forhold ved denne transporten.</p>

KJØREFORBUD: Politiet reagerte på flere forhold ved denne transporten.

Foto: POLITIET
De tunge rundballene lå usikret på tilhengeren. Den var begjært avskiltet for flere år siden.

Denne saken handler om:

Politipatruljen ga bonden kjøreforbud på stedet.

– Det er usikkert om tilhengeren er dimensjonert for fem tunge rundballer på anslagsvis 700 kilo hver. Like alvorlig er det at lasten ikke var sikret i det hele tatt, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt til VG.

Husker du? Vegvesenet ber bønder frakte traktor på lastebil

Patruljen var ute og kjørte på Fylkesveg 715 i Bjugn torsdag ettermiddag da de oppdaget traktoren med tilhengeren. Som politiets bilde viser, ligger rundballene henslengt på tilhengeren uten sikring.

Husker du? Stoppet tyven med traktor

– Det viste seg at tilhengeren var begjært avskiltet for flere år siden. Den manglet også lys. Bonden hadde også lastet en rundball foran på traktoren, slik at frontlysene var tildekket. Dette var en farlig transport på alle måter, sier Kimo.

Sjåføren, en mann i 40-årene, ble anmeldt og kan trolig vente seg en bot.

– Jeg har inntrykk av at de fleste i landbruket er flinke til å sikre last og kjører med godkjent utstyr. Dette var et unntak, sier Kimo.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks