Hovedinnhold

Ooops! Her kjørte han feil

BOM STOPP: Snarveien ned trappen fikk en brå slutt. Foto: VG-TIPSER
BOM STOPP: Snarveien ned trappen fikk en brå slutt. Foto: VG-TIPSER
(VG Nett) Her tok sjåføren en «Eli Hagen» da han valgte snarveien ned trappen ved Scandic Hotell Vulkan i Oslo.

Denne saken handler om:

En VG-tipser som jobber i et av lokalene ved hotellet forteller at det ble stor ståhei rundt bilen.

- Det var plutselig en kollega som oppdaget at det sto en bil i trappa, og at en god del håndverkere hadde samlet seg rundt. Det viste seg å være en kar som på merkverdig vis hadde funnet ut at å kjøre ned der var en lur ide.

Den vanlige veien er for tiden sperret på grunn av bygningsarbeid på området.

- Det jo vanlig at folk går ned trapper, så dette har jeg aldri sett før. Du kan vel si at det var ganske klønete gjort av sjåføren.

I november 2001 tok Eli Hagen en utradisjonell sving etter å ha sluppet av ektemannen til slottsmiddag. Hun endte da opp med å kjøre de 17 trinnene ned trappen.

Ifølge tipser skal det ha vært en mann som kjørte bilen.

- Vi trodde først det var snakk om ei dame som hadde kjørt ned, men det viste seg å være feil, forteller tipseren lattermildt.

Viking var raskt på stedet og fikk hjulpet mannen, som ikke skal ha blitt skadet i uhellet. Bilen er nå fjernet fra trappen, får VG Nett opplyst fra Viking.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks