Hovedinnhold

Kolliderte etter å ha kjørt mot kjøreretningen

KOLLISJON: Fem personer ble fraktet til sykehus med alvorlige skader i hode, bryst og buk etter en kollisjon ved Høvik i Bærum natt til søndag. Foto: Daniel Dale Laabak Foto:
KOLLISJON: Fem personer ble fraktet til sykehus med alvorlige skader i hode, bryst og buk etter en kollisjon ved Høvik i Bærum natt til søndag. Foto: Daniel Dale Laabak Foto:
(VG Nett) Fem personer i alderen 17 til 33 år ble alvorlig skadet i en kraftig kollisjon mellom to personbiler på E18 ved Høvik i Bærum natt til søndag.

Denne saken handler om:

Tips oss

Den ene bilen kjørte i feil kjørefelt i retning Oslo da ulykken inntraff, skriver NTB.

- Det var to personer i denne bilen, mens det var tre personer i bilen den kolliderte med, sier operasjonsleder Magne Olsvoll i Asker og Bærum politidistrikt til VG Nett.

Samtlige ble fraktet til sykehus med alvorlige skader i hode, bryst og buk. Det begynte å brenne i begge bilene etter kollisjonen, men først etter at de skadde var hentet ut.

Vet du noe om saken?Tips VG Nett her!

- Tipser så kollisjonen i bakspeilet

Politiet fikk melding om ulykken klokken 03.39 - fra en bilist som med nød og neppe unngikk å kollidere med bilen som kom i feil felt langs E 18, hovedveien vestfra inn mot Oslo.

- Han så kollisjonen i bakspeilet, forteller Olsvoll.

Politiet har ennå ingen formening om hvorfor den ene bilen kjørte i feil kjørefelt.

- Vi har ikke snakket med partene ennå, men vi regner med å kartlegge årsaken senere. Vi vet heller ikke hvor lenge de har kjørt i feil felt, sier Osvoll.

Det har blitt tatt blodprøver av samtlige personer som befant seg i bilene. Ifølge Osvoll er det ingenting som tyder på at sjåførene kjørte i beruset tilstand.

(Saken fortsetter under bildet)

KOLLISJON: Det begynte å brenne i begge bilene etter kollisjonen, men først etter at de skadde var hentet ut. Foto: Daniel Dale Laabak.
KOLLISJON: Det begynte å brenne i begge bilene etter kollisjonen, men først etter at de skadde var hentet ut. Foto: Daniel Dale Laabak.


Alle alvorlig skadet

Fire av de skadde ble fraktet til Ullevål universitetssykehus, mens den femte ble sendt til Sykehuset Asker og Bærum.

- Tilstanden til den ene personen var kritisk, men sykehuset har nå endret tilstanden. Personen er alvorlig skadet, forteller Olsvoll.

Ullevål opplyser til NTB at en 17-åring var under intensivbehandling for hodeskader søndag formiddag. Skadeomfanget ble betegnet som uavklart, og tilstanden var stabil.

En 20 år gammel mann ble lettere skadd. Tilstanden hans var også stabil. Også tilstanden til en 30 år gammel mann og en 33 år gammel mann ble søndag formiddag betegnet som uavklart og stabil.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks