Hovedinnhold

Åtte skadd i russebilulykke i Nittedal

Åtte personer ble skadd, to av dem alvorlig, da en russebil kjørte av veien på riksvei 4 i Hakadal i Nittedal kommune torsdag morgen.

Denne saken handler om:

Tips oss

Åtte ungdommer ble lettere skadd da en russebil kjørte av veien på riksvei 4 ved Varingskollen i Hakadal nord i Nittedal kommune torsdag morgen.

Ulykkesbilen, en minibuss, hadde plass til ti personer, men det var bare åtte i den da den kjørte av veien. Ferden endte til slutt i en stolpe.

Har du tips eller bilder fra denne saken?Kontakt VG Nett!

To kvinner ble sittende fastklemt etter ulykken. Begge er sendt til Ullevål i Oslo, en med luftambulanse og den andre med ambulanse. Sykehuset opplyser torsdag morgen at de to kvinnene slapp fra ulykken med lettere skader.

- De seks andre ble lettere skadd, forteller operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til NTB.
Politiet fikk melding om utforkjøringen klokken 5.07

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks