Hovedinnhold

Togpassasjerer evakuert etter brann ved toglinjen

NSB: - Togene går som normalt

Etter at en mast begynte å brenne i nærheten av toglinjene stanset to tog i Oslotunnelen.

Tips oss

- Oslotunnelen har nå åpnet igjen og togene går som normalt. Det vil bli noe følgeforsinkelser, opplyser NSBs pressekontakt, Liv Eggebø, til VG rundt 09.45.

- Togene går igjen, og vi har fått tilbake strømmen. Det var brann i en mast, slik at det var en mindre skade. Det vil likevel bli store forsinkelser, sier pressevakt i Jernbaneverket, Kjell Bakken, til VG.

- Vi fikk en melding fra nødetatene om brann i en trafostasjon i Oslo, men det viste seg at det var en mast som lå over toglinjen som brant, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Guldbransen til VG.

Politiet twitret tidligere at brannen skjedde ved Frogner.

- To tog står inne i Oslo-tunnelen, der den ene toget er evakuert, forteller han. Passasjerene ble fraktet til Oslo S.  

Rundt 09.45 melder politiet på Twitter at et annet tog også ble evakuert. 47 personer er evakuert til Nationalteateret. Alle har fått tilsyn av ambulanse, og alle har det bra.

Fikk ikke strøm

Det var toglinjen mellom Oslo S og Lysaker som ikke hadde strøm tidligere i dag. Transporten på strekningen ble innstilt og alternativ transport ble satt opp.


Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks