Hovedinnhold

Toåring funnet livløs i badeanlegg i Trondheim

<p>Pirbadet i Trondheim er Norges største innendørs badeanlegg. Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix</p>

Pirbadet i Trondheim er Norges største innendørs badeanlegg. Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Foto: Gorm Kallestad, NTB scanpix
En to år gammel jente er innlagt på St. Olavs hospital i Trondheim etter at hun ble funnet livløs i Pirbadet søndag ettermiddag.

– En jente har vært under vann, og hun ble funnet flytende. Badevaktene startet hjerte- og lungeredning, og de fikk liv i henne etter kort tid. Ambulansen kom etter fem minutter, sier badefaglig leder Oddvar Mæhle i Pirbadet til Adresseavisen.

Jenta var søndag kveld innlagt på St. Olavs hospital til observasjon.

Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe straffbart. Politiet har avsluttet sin etterforskning ved Pirbadet, men vil se video fra hendelsen utover kvelden.

Leder for krimvakta i Trøndelag politidistrikt, Frode Tyvoll, sier til VG at de fikk melding klokken 16.03 om at det var funnet en livløs jente i bassenget. Toåringens foreldre skal ha vært tilstede, men de var ikke i vannet med jenta.

– Vi kjenner ikke hendelsesforløpet i detalj, men vi vil se på videoovervåking for å kartlegge det, sier Frode Tyvoll til NTB.

Adressa.no melder at en av de andre badegjestene oppdaget jenta livløs i bølgebassenget. Jenta ligger til observasjon ved St. Olavs Hospital.

Pirbadet er Norges største innendørs badeanlegg.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks