Hovedinnhold

Svin reddet grisekjørere fra purken

HELDIGGRISEKJØRERE: Den rømte grisen gjorde at trafikken gikk sakte. Foto: Arne Ingmar Eggen
HELDIGGRISEKJØRERE: Den rømte grisen gjorde at trafikken gikk sakte. Foto: Arne Ingmar Eggen
(VG Nett) Denne grisen reddet nok mange fartssyndere da den forsinket trafikken rett før UPs laserkontroll på E 18.

Mens UP-patruljen sto klar med lasermåleren bak bakketoppen utenfor Tvedestrand søndag ettermiddag, forsinket en løpsk gris trafikken, skriver Agderposten.

Avisens journalist Arne Ingmar Eggen var selv ute på veien, og måtte bremse opp for svineriet, som hadde stukket av fra eieren.

- Vi skulle på en konsert, og var kanskje litt over fartsgrensen selv. Du skal ikke se bort fra at den reddet oss, grynter Eggen.

Politiet bekrefter at det var en fartskontroll i området, og at de også fikk melding om det forsvunne dyret. UP-patruljen har ikke meldt inn til operasjonssentralen hvor mange grisekjørere som ble tatt under kontrollen, så om det var færre enn vanlig blir et ubesvart spørsmål.

- Det minnet i alle fall litt om Rema 1000-reklamen med småguttene som varsler bilister. Vi vurderte å kjøre tilbake for å stikke til grisen en 50-lapp, sier Eggen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks